Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

Макаронс на итальянской меренге (лучший рецепт) /Best Macarons recipe | YUMMY ADVENTURES

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by В Рецепты
29 Просмотры

Описание

Сегодня мы приготовим МАКАРОНС НА ИТАЛЬЯНСКОЙ МЕРЕНГЕ. Today we're cooking MACARONS based on ITALIAN MERINGUE.

Всем привет! Меня зовут Ника. Я люблю готовить и изучать новые рецепты. На моем канале вы сможете увидеть рецепты из различных стран, а также десерты.

Ингредиенты:
36 г белка
25 мл воды
100 г сахара
щепотка соли
85 г миндальной муки
85 г сахарной пудры
100 г крим чиза
150 г клюквенного или любого другого джема или компоте

Пошаговый рецепт: https://bit.ly/2YtEvM3

#домашние_макаронс #итальянская_меренга #macarons_recicpe

Ingredients:
36 g egg whites
25 ml of water
100g sugar
pinch of salt
85g almond flour
85g powdered sugar
100g cream cheese
150 g cranberry or any other jam or compote

Steps:
1) Beat the whites with a pinch of salt to medium peaks at medium speed.
2) In a separate small saucepan, mix the water with the sugar and leave on the medium or slightly above average heat. Give the sugar to dissolve completely and bring the mass to 121C.
3) Pour the syrup in a thin stream into the egg whites and increase the speed of the mixer by 8 degrees. Beat in this way for another 3-4 minutes.
4) Increase the power again by 3-4 and give the egg whites the opportunity to cool down to 35-40 C.
5) In a separate bowl, mix the powdered sugar and almond flour. Add water-soluble dye. Stir until smooth. The mass will be similar to marzipan.
6) Add the dry ingredients to the protein mass and mix. The mass should continuously drain from the spatula.
7) Place the dough on a baking sheet covered with a Teflon Mat and leave until "crust" on the top for 40-60 minutes. Macarons should not stick to your finger.
8) Bake at 140C for 15-20 minutes. If you see that the macarons has raised too much - place a glove to leave a small gap in the oven.
Then give the pasta to cool completely on a baking sheet.

Еще больше рецептов:
МОИ ПЛЕЙЛИСТЫ/ MY PLAYLISTS:
Муссы/ Mousses - https://bit.ly/2KwlnVd
Макаронс/ Macarons - https://bit.ly/2rOkvV0
Печенья/ Cookies - https://bit.ly/2Gsgb29
Пироги/ Pies - https://bit.ly/2rOJuYm
Торты/ Cakes - https://bit.ly/2IrWtFD
Кухни мира/ Cuisines - https://bit.ly/2GpNtiE
Простые рецепты/ Simple recipes- https://bit.ly/2Iqgcd1

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS
Яндекс.Метрика